Lakkering av alle typer skader

Lakkproffen AS tar alle typer oppdrag innen lakkering. Vi er kanskje mest kjent som ett smart repair lakksystem, men har de siste årene bygd om verkstedet vårt, slik at vi nå tar alle typer lakkarbeid.

Mindre typer lakk skader utbedres under "smart repair" måten og er ca 50 % billigere en vanlig lakkering.

På større typer lakkering er vi svært konkurransedyktige både på pris og kvalitet. Har du fått hærverksripe langs bilen, eller trenger du bare og lakkere opp deler av bilen pga skader, er dette jobb for oss.

Lakkproffen AS har et moderne og profesjonelt lakkverksted på Årnes, og våre lakkerere har svært lang erfaring innen alle bilmerker. Vi benytter lakk av typen Dupont og skanner alle farger før lakkering for beste resultat.

Ved forsikringsjobber benyttes bare orginale deler og vi tar jobber som utskifting av dører, skjermer, fangere, panser og andre typer jobber der deler må skiftes.

Vi er også helt unike på plastskader, vi retter, sveiser og fikser plastskader på støtfangere og andre utvendige plastdetaljer. Det er som regel store summer spart på å reparere plast istedet for å skifte ut delen.

Lakkproffen AS yter alltid god service. Derfor; ikke nøl med å bruke oss, vi henter og bringer bilen for deg, og vi gir samme garanti som merkeforhandlerene.