Se vår nettbutikk med lakkprodukter

Bil mens du venter?

Trenger du bil mens din er på vårt verksted?

Vi har gratis utlånsbil, du betaler kun for drivstoff.

Har du leiebil i din forsikringsavtale, står den klar når du kommer til vårt skadeverksted.

Skal du selge bilen?

Det er best å selge en pen bil som skinner i lakken, uten skader, renset innvendig og ser fristende ut for en eventuell kjøper.

Vi kan fikse bilen din slik som bilforhandleren gjør før salg. En "proff shine" av bilen før salg øker verdien og gjør den lettere å selge. Hvis det skrives i annonsen at dette er utført, vil det lette salget på bilen.

 

Alt. 1 : Full utvending og innvendig shine, med flekking av steinsprut og andre sår i lakken.

  • Liten bil kr 4.900,-
  • Stor bil kr 5.900,-

 

Alt. 2 : Full utvendig og innvendig shine, med flekking av steinsprut og sår i lakken. Det utbedres i tillegg 2 stk små skader på vertikale flater i form av lakkering.

  • Liten bil kr 8.900,-
  • Stor bil kr 9.900,-

 

Utvendig shine: Full vask og motorvask. Full rubbing, polering og voksing. Rens av vinduer. Vinyl shine på alle sorte detaljer også i motorrom.

Innvendig shine: Støvsuging, rensing av alle vinduer innvendig, vask av gulvmatter, dashbord shine på alle flater og vask av døråpninger. Det tilsettes også godlukt i bilen.

For biler som har veldig mye dyrehår kommer det et lite tillegg. Hvis det er flere eller større skader i lakken takseres disse også i tillegg. Vi gir alltid forhåndspris. Ta kontakt for tilbud.

Alle priser er inkl. mva.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn